Sponsoren

Ook in 2023 zullen vele bedrijven met hun producten en diensten aanwezig zijn op het beursplein om de aanwezigen te informeren, inspireren en te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen ieders vakgebied.

Heeft u vragen over de diverse sponsormogelijkheden, wilt u bij de 2023-editie uw naam binnen de golfbranche versterken en direct in contact komen met de aanbodzijde van golf in Nederland en België?

Neem contact met ons op, of download hieronder het bestand met informatie over de sponsorpakketten.

Wij zijn bereikbaar via info@nationaalgolfcongres.nl of tel.no. 020-3306103.

HET CONGRES IN 2023 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Duchell

“De ‘one stop shop’ voor elke golf accommodatie; het complete assortiment golf course en driving range equipment nu geleverd vanuit de gloednieuwe locatie in Soesterberg waar Duchell nu onder 1 dak zit met Range King. Bezoek ons voor de laatste noviteiten op ons vakgebied!

EziGolf

EziGolf
De Tourer een tool voor de toekomst

Met de EziGolf Tourer maak je de baan eenvoudig aantrekkelijker en Future Proof voor de huidige en nieuwe generatie golfers! De Tourer is een slimme combinatie van Functionaliteit en Fun. Perfect voor iedereen die (af en toe) wat ondersteuning wenst maar liever geen buggy pakt. Maar ook zonder lichamelijke beperking, is spelen met een Tourer erg praktisch en leuk. Op hele warme zomerdagen bijvoorbeeld of om de snelheid van het spel of een les te verhogen. Door de Tourer aan te bieden zet je de baan direct goed op de kaart. Zonder dat je dit veel ruimte kost voor opslag zoals bij buggy’s. En de Tourer kan nog op meer manieren slim worden ingezet. Bijvoorbeeld in creatieve combideals met de horecakaart of in interessante arrangementen voor de daluren.

Smits

Smits
Er komt nogal wat kijken bij de waterhuishouding van uw golfbaan. Omdat de Green deal zoveel mogelijk gerespecteerd dient te worden is het belangrijk dat alle speelvlakken op uw golfbaan optimaal beregend worden. Wij bieden u hiervoor samen met onze partners Rain Bird en Grundfos de best mogelijke en duurzame oplossingen. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud staan we voor u klaar. Onze jarenlange ervaring zetten we hier graag voor u in. Bedenk hierbij dat het beregeningsysteem de grootste machine op uw golfbaan is.

Graniet Import Benelux BV

Graniet Import Benelux
BONTRUP’s visie is te innoveren met de natuur om een duurzame samenleving te creëren. De gedachte die hieraan ten grondslag ligt is dat mens en resultaat belangrijker zijn dan het proces. Onze experts zijn altijd op zoek naar de beste oplossing met als doel just-in-time te kunnen leveren.

Via onder meer Graniet Import Benelux biedt het bedrijf duurzame steenslag van hoge kwaliteit die voor een breed scala aan toepassingen in de bouw en infrastructuur ingezet wordt.Graniet Import Benelux beschikt over alle geldende certificaten die nodig zijn om de Belgische, Nederlandse, Duitse en Engelse markt te bedienen.

VDBH

Bij VDBH vinden we het belangrijk dat de buitenruimte veilig en praktisch is en een waardevolle bijdrage levert aan het welzijn van de mensen en flora en fauna.

Om deze reden zijn binnen onze organisatie ook een 3-tal specialistisch teams actief die jaarrond bezig zijn met het aanleggen, renoveren en onderhouden van halfverhardingspaden. Door het uitvoeren van onze werkzaamheden kunnen de golfers op uw golfbaan zich veilig en comfortabel verplaatsen (ook in nattere periodes!).

iBirdies

ibirdies logo
Gepersonaliseerd en voor iedere baan op maat gemaakt, brengt iBirdies alles voor een rondje golf handig bij elkaar op je smartphone.

Voor leden en gasten staat alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk op één plek.

iBirdies werkt nauw samen met leveranciers van software voor o.a. starttijden, wedstrijden en betaaldiensten. iBirdies knoopt deze toepassingen aan elkaar en voegt er extra’s aan toe: een interactief baanboekje, slimme manieren van reserveren of het bewaken van de doorloop in de baan en meer. Check hier onze aanbieding voor de beurs.

GLFR

GLFR – Your own unique Club App and GPS course guide.

Met GLFR krijgt de golfclub zijn eigen Club-app en krijgt u een eenvoudige en super efficiënte manier om te communiceren met leden en gasten via een smartphone, website en sociale media. Met de GLFR-app krijgen leden met één klik toegang tot de status van de baan en clubnieuws, en alle spelers krijgen uw unieke GPS-baangids, desgewenst zelfs met dagelijkse pinpositie. GLFR kan ook uw sponsors promoten, gedrukte brochures leveren en technische installaties documenteren en nog veel meer.

Ballenvangers

Met vakmanschap ontwikkelen en realiseren wij al ruim 20 jaar ballenvangers, hek- en netconstructies tot wel 30 meter hoog.

De golfsport ontwikkelt zich en ruimte wordt schaars, veiligheid op en om de baan wordt steeds belangrijker. Onze oplossingen dragen -internationaal- bij aan een veilige golf beleving.

Jean Heybroek

Jean Heybroek helpt u verder

Al meer dan 100 jaar levert Jean Heybroek kwaliteitsmachines voor professioneel onderhoud in verschillende segmenten. Van professionele irrigatieproducten, maai- en onderhoudsmachines voor golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen tot specifieke transportoplossingen.

Jean Heybroek biedt oplossingen en ontzorgt. Kwaliteit en de allerbeste service, dat is waar wij voor staan, waarbij onder andere de merken Toro en Club Car toonaangevende productgroepen binnen ons bedrijf zijn.

Jean Heybroek is onderdeel van Royal Reesink BV, één van de grootste distributeurs van machines en componenten bestemd voor landschapsonderhoud, landbouw, magazijninrichting en grond, weg- en waterbouw.

Alzchem Group

Alzchem Trostberg GmbH, gevestigd in Duitsland is een wereldwijd actief bedrijf in specifieke chemicaliën dat op de meeste van zijn werkterreinen tot de marktleiders behoort. Het merk Perlka – kalkstikstof oftewel calciumcyanamide behoort tot het paradepaardje onder de minerale meststoffen. Naast stikstof brengt deze meststof ook kalk (calcium) aan en zorgt voor een gezonde bodem en diepgroene robuuste graszoden.

Nexxchange

E-Golf4U/Nexxchange is gespecialiseerd in software-as-a-service (SaaS)-oplossingen voor de golfindustrie.We werken met een klantgerichte aanpak in de manier waarop we onze software ontwikkelen, maar ook in de manier waarop we onze diensten leveren. Onze oplossing dekt de behoeften van elke golf exploitant en vereniging. Van boekingssystemen tot handicap beheer en van wedstrijden tot ledenadministratie. Wij zijn de totaalleverancier voor uw golffaciliteit!

Xafax

CashlessGolf by Xafax

Geïntegreerd betaalplatform voor driving range, clubhuis, pro-shop, golf-pro, simulatoren, entertainment, restaurant en vendingautomaten.Van de ballenautomaat op de driving range tot aan pro-shop, golf-pro, halfway verkoopautomaten en jouw horecagelegenheid. Xafax CashlessGolf is een volledig geïntegreerd betaal en registratie platform voor golfbanen. Maar daar stopt het niet bij. Ook het verlenen van toegang tot parkeerplaatsen, clubhuis en ballenlockers behoort tot de mogelijkheden. myCashlessGolf is dé oplossing voor snelle veilige betalingen zonder contant geld. Kom langs en we maken graag met u een afspraak om de voordelen voor uw baan direct inzichtelijk te maken. Mijn naam is Pieter Gramser en u kunt bij bereiken op pgramser@xafax.nl of bel me op 06-53805873. Xafax maakt betalen makkelijk.

Dutch golf supplies

Dutch Golf Supplies B.V. is dé groothandel voor golfbanen in Nederland en België. Al meer dan 10 jaar! Ons gezamenlijk doel is spelers een onvergetelijke ervaring op uw golfbaan te bieden. We doen dit met innovatieve, duurzame kwaliteitsproducten. Samen met u creëren we een ultieme spelbeleving waardoor spelers terugkomen.

We leveren een compleet programma baanmateriaal, van teemarker tot luxe vlaggen. We zijn een inspirerende partner wanneer het aankomt op producten voor de driving range; van Teeline tot Target Greens, we leveren het allemaal snel en tegen aantrekkelijke prijzen. Greenkeepers weten ons te vinden voor een nieuwe holesteker of andere tools. In onze Nederlandstalige webshop vindt u alles voor de golfbaan, driving range, clubhuis en greenkeeping. We nodigen u uit!

Met 4 bedrijven onder één dak, t.w. Nassau Golf B.V., Bensel Cars B.V. en FORE B.V.  bieden wij een one-stop-shop voor elke golfbaan.

Clonable

Wilt u de website van uw golfclub laten vertalen? Met Clonable kunt u eenvoudig een website klonen naar een sub- of ander domein, waardoor u nog eenvoudiger uw golfbaan kunt promoten bij toeristen, zakenlui en andere anderstaligen. In plaats van het bouwen van een geheel nieuwe website en het over moeten zetten van alle content, deze eventueel te laten vertalen, en het bijhouden van twee sites, heeft u met Clonable binnen 1 week een buitenlandse site. Omdat het een live kopie is, worden wijzigingen op de originele site automatisch doorgevoerd (en vertaald) op de gekloonde site.

Inkoopplein

Xandrion – NVG Inkoop

Vanwege de huidige ontwikkelingen is scherp inkopen belangrijker dan ooit. Door uw inkoopvolume te bundelen met dat van andere ondernemers kunt u aanzienlijk op uw inkoop besparen. Via NVG Inkoop – hét inkoopnetwerk voor golflocaties – bundelt u uw inkoopvolume met dat van 1.250 collega ondernemers. De NVG en inkooporganisatie Xandrion werken al tientallen jaren samen en hebben in 2018 het NVG Inkoop netwerk opgericht.

Als NVG-lid wordt u via het NVG Inkoop netwerk ontzorgd bij het inkopen van producten en diensten. U kunt op uw inkoopkosten besparen via 65 zeer scherpe raamcontracten met zorgvuldig geselecteerde leveranciers voor o.a. food & beverage, payrolling, afvalverwerking, hygiëneoplossingen, verzekeringen en duurzame oplossingen zoals laadpalen. Alles is geclusterd op één online platform waar alle leveranciers, de exclusieve condities en actuele inkoop & bonusopbouw terug te zien zijn.