Sponsoren

Ook in 2023 zullen vele bedrijven met hun producten en diensten aanwezig zijn op het beursplein om de aanwezigen te informeren, inspireren en te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen ieders vakgebied.

Heeft u vragen over de diverse sponsormogelijkheden, wilt u bij de 2023-editie uw naam binnen de golfbranche versterken en direct in contact komen met de aanbodzijde van golf in Nederland en België?

Neem contact met ons op, of download hieronder het bestand met informatie over de sponsorpakketten.

Wij zijn bereikbaar via info@nationaalgolfcongres of tel.no. 020-3306103.

HET CONGRES IN 2022 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 
 

Hieronder meer informatie over de sponsoren van het Nationaal Golf Congres & Beurs 2022.

EziGolf

EziGolf
De Tourer van EziGolf BV is innovatief, sportief, ontzettend makkelijk en plezierig in gebruik. De Tourer is hét alternatief naast de traditionele golf buggy en een (elektrische) golf trolley. EziGolf heeft specifiek voor golfbanen een EziBusiness verhuurmodel met een zeer interessant rendement, zonder dat er een investering nodig is. Met de Tourer bereik je een geheel nieuwe doelgroep. De Tourer is aantrekkelijk voor golfers die (een keer) fysieke ongemakken hebben, er de ‘fun factor’ van in zien, een keer geen zin hebben om te lopen en of de innovatie willen ervaren. De Tourer is geen vervanging van de Handicart.

Nladviseurs

NLadviseurs is hét ecologisch adviesbureau voor golfbanen met hart voor natuur en passie voor golfsport. Al jaren geeft NLadviseurs betrouwbaar, duurzaam en toegankelijk beheeradvies met oog voor natuurontwikkeling en spelkwaliteit. Benieuwd naar de natuurkansen op uw golfbaan? Wij geven graag wat praktische tips waarmee u morgen al aan de slag kunt.

Duchell

Golfgerelateerde producten bestellen? Grote kans dat u bij Duchell aan het juiste adres bent. Het grote groene boek is u waarschijnlijk niet onbekend! Kom langs op de stand van Duchell of ga naar duchell.com.

Jean Heybroek BV

Jean Heybroek BV is al jaren verbonden aan de NVG als preferred supplier.
Als importeur van professionele onderhoudsmachines van o.a. de merken Toro en Club Car is Jean Heybroek partner van vele golfbanen.
Ga voor meer informatie over het complete aanbod naar jeanheybroek.com.

iBirdies

ibirdies logo
Veel golfbanen gebruiken voor heel uiteenlopende functies IT-systemen. iBirdies is hèt platform waarop die verschillende IT-systemen op een slimme manier weer bij elkaar komen. Voor de leden en gasten en voor de medewerkers.

Op een smartphone komt alles op een overzichtelijke en intuïtieve manier bij elkaar; volledig privacy-proof.

iBirdies is daarmee dé app van de baan en ontsluit alle belangrijke functies voor clubleden en gasten. Van een interactief baanboekje, de toegang tot de parking of stokkenloods, tot het betalen voor de ballenautomaat of voor een baanbroodje, het reserveren van starttijden, het laatste nieuws en alle aanbiedingen van de baan. Altijd alles binnen handbereik!

Smits BV

Smits
Er komt nogal wat kijken bij de waterhuishouding van uw golfbaan. Omdat de Green deal zoveel mogelijk gerespecteerd dient te worden is het belangrijk dat alle speelvlakken op uw golfbaan optimaal beregend worden. Wij bieden u hiervoor samen met onze partners Rain Bird en Grundfos de best mogelijke en duurzame oplossingen. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud staan we voor u klaar. Onze jarenlange ervaring zetten we hier graag voor u in. Bedenk hierbij dat het beregeningsysteem de grootste machine op uw golfbaan is.

The Bucket Pros

The Bucket Pros
De driving range en oefenfaciliteiten zijn al lange tijd een belangrijk onderdeel van bijna elke golfclub over de hele wereld. Het wordt op zoveel manieren gebruikt door zowel leden als bezoekers, maar toch kunnen deze faciliteiten ook een negatieve invloed hebben op onze golf business.

Gezien het enorme potentieel van de oefenfaciliteiten, hebben we de ‘Boost-methode’ ontwikkeld die golfbanen in staat stelt potentieel te bereiken en uitzonderlijke resultaten te kunnen behalen d.m.v. digitalisering en systematisering. Als onderdeel van onze service garanderen we dan ook dat we uw inkomsten van de driving range kunnen verdubbelen zonder uw kosten te verhogen!

We zien ernaar uit u te ontmoeten op het congres en om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw driving range te boosten.

  Mocca d’Or

Mocca D'or
Kwaliteitskoffie…dat is de passie en expertise van Mocca d’Or! Sinds 1930 roostert Mocca d’Or in eigen branderij koffie volgens het Slowroast principe: het kost iets meer tijd, maar de smaak en de aroma’s komen zo wel optimaal tot hun recht.

Koffie is een prachtig natuurproduct dat een lange reis maakt voordat u ervan kunt genieten. Een reis die begint op de mooiste koffieplantages rond de wereld. Bij Mocca d’Or worden alleen de beste koffiebonen geselecteerd. Mocca d’Or biedt geweldige koffieconcepten, de beste apparatuur en alle toebehoren om de koffiepresentatie bij haar relaties naar een hoger level te tillen.

Mocca d’Or is met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas en Café del Mar een van de snelst groeiende bedrijven op de Nederlandse koffiemarkt en biedt landelijke dekking met vestigingen in Zwolle, Breda en een servicepunt voor technisch onderhoud in Heiloo. Mocca d’Or is gepositioneerd als een premium koffiemerk met een hoog kwaliteitsimago voor horeca, bedrijven en koffie- en thee speciaalzaken.

Hygeniq

Binnen de bedrijfsvoering van de golfbaan van de toekomst is duurzaamheid een vast onderdeel. Het Nederlandse bedrijf HYGENIQ heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame en ecologische reinigingsproducten.

De focus bij de ontwikkeling van reinigingsmiddelen is bij HYGENIQ niet alleen op de schoonmaakmedewerkers, maar ook krijgt de eigen ecologische footprint de volledige aandacht. In de groene bedrijfsvoering wordt onder andere scherp gekeken naar duurzame verpakkingen, hernieuwbare grondstoffen, waterzuivering en energiegebruik. Het uitgebreide productassortiment van HYGENIQ biedt voor elk reinigingsprobleem een milieuvriendelijke aanpak. We bieden innovatieve en veilige reinigingsoplossingen aan op ieder gebied: keuken, sanitair, interieur, vloeren, textiel, persoonlijke hygiëne en specialistische reiniging. Graag gaan we in gesprek om te kijken op welke wijze jouw schoonmaakbeheer verduurzaamt kan worden. Gezamenlijk kunnen we de wereld écht schoner maken! Nieuwsgierig naar onze ecologische reinigingsproducten? Lees meer over onze duurzame missie op professional.hygeniq.com

Holland Sport Systems

Voor het veilig opbergen van uw golfuitrusting bent u bij Holland Sport Systems aan het juiste adres. Ruim veertig golfverenigingen in Nederland maken inmiddels naar hun volle tevredenheid gebruik van de golflocker. De golflocker is te krijgen in verschillende uitvoeringen en kan makkelijk worden uitgebreid en aangepast. De locker is opgebouwd uit gaaspanelen en zorgt daardoor voor een optimale ventilatie.

Geen gesjouw meer voor uw leden en voor u als vereniging een mooie bron van inkomsten.

Na een rondje op de green is het heerlijk toeven op het terras voor het clubhuis. Op het buitenmeubilair van Holland Sport Systems zit u pas echt goed. Gemaakt van 100% gerecycled kunststof dus niet alleen duurzaam, maar ook rotbestending, splintervrij en vooral ook onderhoudsvrij! U kunt het meubilair het hele jaar buiten laten staan, is makkelijk schoon te maken en snel droog te wrijven na een regenbui.

Kom gerust langs bij onze stand. Wij informeren u graag.

Graniet Import Benelux BV

Graniet Import Benelux
BONTRUP’s visie is te innoveren met de natuur om een duurzame samenleving te creëren. De gedachte die hieraan ten grondslag ligt is dat mens en resultaat belangrijker zijn dan het proces. Onze experts zijn nieuwsgierig, ingenieus, betrouwbaar en altijd op zoek naar de beste oplossing met als doel just-in-time te kunnen leveren.

Via onder meer Graniet Import Benelux biedt het bedrijf duurzame steenslag van hoge kwaliteit die voor een breed scala aan toepassingen in de bouw en infrastructuur ingezet wordt. De locatie in de haven van Amsterdam is een uitstekende uitvalsbasis.

De grote opslag- en productiecapaciteit maken het mogelijk om de verschillende producten Just-in-Time te leveren. In het hoogseizoen wordt er 24 uur per dag en 7 dagen per week geproduceerd en verladen. Graniet Import Benelux beschikt over alle geldende certificaten die nodig zijn om de Belgische, Nederlandse, Duitse en Engelse markt te bedienen.

Wij zien u graag op het Nationaal Golf Congres & Beurs 2022.
Heeft u vragen? Neem gerust contact op met Marcel Nusselein.

Xafax

Logo Xafax
Xafax myCashlessGolf is een universeel cashless betaal-, registratie- en loyaliteitsplatform voor optimaal betaalgemak. Je kunt betalen met een alle soorten bankpassen, ledenkaarten, tags of smartphone door deze bij een betaalpunt te scannen. Alle aankopen of activiteiten worden zo betaald en geregistreerd.

myCashlessGolf is dé oplossing voor kleine betalingen zonder contant geld. Kom langs en we maken graag met u een afspraak om de voordelen voor uw baan direct inzichtelijk te maken. Mijn naam is Pieter Gramser en u kunt mij bereiken op pgramser@xafax.nl of bel me op 06-53805873. Xafax maakt betalen makkelijk.

Xandrion

Xandrion
Xandrion is 25 jaar geleden opgericht door een groep recreatieondernemers met als doel het bundelen van volumes en kennis op het gebied van inkoop. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers in hospitality en leisure van unieke scherpe inkoopcondities bij een breed pakket aan leveranciers op het gebied van o.a. horeca inkoop, energie, afval, verzekeringen, etc.

U bespaart via Xandrion niet alleen op uw inkoopkosten, maar ook veel kostbare tijd doordat u zelf minder of helemaal niet meer met inkoop bezig hoeft te zijn. Wij helpen uw inkoopbeleid en bestellingen te optimaliseren en benchmarken continu om voor u de beste deals te sluiten. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, gedetailleerde inzage in uw actuele inkoopgegevens, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends.

Ruim 70 NVG leden zijn aangesloten bij Xandrion, waarmee er een sterk NVG Inkoopnetwerk is ontstaan.

De Haan IT

U wilt tevreden leden, gasten en medewerkers, maar ook een optimaal rendement uit uw golfbaan. De processen rondom bestellen, afrekenen en rapporteren vormen daarin een belangrijk onderdeel en moeten snel en gebruiksvriendelijk functioneren. En dat is precies waar De Haan IT u uitstekend in kan ondersteunen.

Wij zijn de ‘one-stop-shop’ voor uw golfbaan en leveren oplossingen voor o.a. uw receptie, restaurant en golfshop. Denk hierbij aan:
– Een volledig (webbased) kassasysteem
– Gebruik van mobiele devices voor bestellen aan tafel
– Directe verkoop en tafelplattegronden
– Vaste en vrije saldi met saldopas of de NGF QR code
– Koppelingen met ledenadministratie en div. boekhoudsystemen
– Een uitgebreide BI-en Marketing tool

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring en kennis & innovaties binnen de golfbranche. Zo waren wij ooit de initiators van het gebruik van het saldo binnen de branche. We leveren ouderwets goede kwaliteit met moderne oplossingen. Al bij meer dan 40 golfbanen.

Meer weten? Kom langs op onze stand of ga naar dehaanit.com/golf. We denken graag met u mee!

Inkoopplein