Sponsoren

Ook in 2022 zullen vele bedrijven met hun producten en diensten aanwezig zijn op het beursplein om de aanwezigen te informeren, inspireren en te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen ieders vakgebied.

Heeft u vragen over de diverse sponsormogelijkheden, wilt u bij de 2022-editie uw naam binnen de golfbranche versterken en direct in contact komen met de aanbodzijde van golf in Nederland en België?

Neem contact met ons op, of download hieronder het bestand met informatie over de sponsorpakketten.

Wij zijn bereikbaar via info@nationaalgolfcongres of tel.no. 020-3306103.

HET CONGRES IN 2022 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 
 

Hieronder meer informatie over de sponsoren van het Nationaal Golf Congres & Beurs 2022.

De Enk Groen & Golf

Om klaar te zijn voor een gezonde toekomst moet het beheer van golfbanen duurzamer gemaakt worden. Dat vraagt om een proactieve houding. Bij de Enk Groen & Golf anticiperen ze graag op trends en ontwikkelingen. Ze is als lunchsponsor verbonden aan het congres. Samen lunchen geeft De Enk de gelegenheid om met u in gesprek te praten over wat ze zien, horen en weten op hun vakgebied. Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen?

Nladviseurs

Nladviseurs is als partner van de NVG al vele jaren aanwezig bij het Nationaal Golf Congres & Beurs. Guido, Sander en hun collega’s leveren een structurele bijdrage aan de kwaliteit van golfclubs- en banen. Dit doen ze door betrouwbaar, duurzaam en toegankelijk beheeradvies te geven op het gebied van natuur, recreatie en landschap.

Duchell

Golfgerelateerde producten bestellen? Grote kans dat u bij Duchell aan het juiste adres bent. Het grote groene boek is u waarschijnlijk niet onbekend! Kom langs op de stand van Duchell of ga naar duchell.com.

Jean Heybroek BV

Jean Heybroek BV is al jaren verbonden aan de NVG als preffered supplier. Ze is de importeur in Nederland voor de merken Toro en ClubCar. Partner van vele golfbanen in professionele onderhoudsmachines. Ga voor meer informatie over haar aanbod naar jeanheybroek.nl.

EziGolf

EziGolf
De Tourer van EziGolf BV is innovatief, sportief, ontzettend makkelijk en plezierig in gebruik. De Tourer is hét alternatief naast de traditionele golf buggy en een (elektrische) golf trolley. EziGolf heeft specifiek voor golfbanen een EziBusiness verhuurmodel met een zeer interessant rendement, zonder dat er een investering nodig is. Met de Tourer bereik je een geheel nieuwe doelgroep. De Tourer is aantrekkelijk voor golfers die (een keer) fysieke ongemakken hebben, er de ‘fun factor’ van in zien, een keer geen zin hebben om te lopen en of de innovatie willen ervaren. De Tourer is geen vervanging van de Handicart.

Smits BV

Smits
Er komt nogal wat kijken bij de waterhuishouding van uw golfbaan. Omdat de Green deal zoveel mogelijk gerespecteerd dient te worden is het belangrijk dat alle speelvlakken op uw golfbaan optimaal beregend worden. Wij bieden u hiervoor samen met onze partners Rain Bird en Grundfos de best mogelijke en duurzame oplossingen. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud staan we voor u klaar. Onze jarenlange ervaring zetten we hier graag voor u in. Bedenk hierbij dat het beregeningsysteem de grootste machine op uw golfbaan is.

The Bucket Pros

The Bucket Pros
De driving range en oefenfaciliteiten zijn al lange tijd een belangrijk onderdeel van bijna elke golfclub over de hele wereld. Het wordt op zoveel manieren gebruikt door zowel leden als bezoekers, maar toch kunnen deze faciliteiten ook een negatieve invloed hebben op onze golf business.

Gezien het enorme potentieel van de oefenfaciliteiten, hebben we de ‘Boost-methode’ ontwikkeld die golfbanen in staat stelt potentieel te bereiken en uitzonderlijke resultaten te kunnen behalen d.m.v. digitalisering en systematisering. Als onderdeel van onze service garanderen we dan ook dat we uw inkomsten van de driving range kunnen verdubbelen zonder uw kosten te verhogen!

We zien ernaar uit u te ontmoeten op het congres en om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw driving range te boosten.

  

 

Inkoopplein