Expeditie Klantgeluk

Naast een keynote sessie in de ochtend staat er ook een workshop van Expeditie Klantgeluk op het programma. Op deze pagina staat meer informatie over Expeditie Klantgeluk als organisatie en de sprekers: Jelle Ganzeveld en Robèrt Guérian.

Jelle Ganzeveld
Consultant / Facilitator

Jelle Ganzeveld heeft een achtergrond in Leisure, Hospitality & Tourism en Service Management. Hij is werkzaam geweest in diverse marketing, product development en innovatie functies. Variërend van de reis- en hospitality industrie, financiële dienstverlening, Siemens, een internet start-up en als Program Director Marketing and Innovation bij leiderschapsinstituut de Baak.

Sinds twee jaar adviseert, creëert, coacht en faciliteert hij vanuit zijn eigen bureau MarketSpring, bij marketing, merk- en klantinnovatie vraagstukken. Hij ontwikkelde met Robèrt Guérain Expeditie Klantgeluk, omdat hij overtuigd is van het rendement van klantgeluk. Want een klantstrategie die zich richt op een optimale klantbeleving, zorgt voor een sterk merk, gelukkige klanten, meer veer- en groeikracht en gezonde resultaten.

Robèrt Guérian
Visual Facilitator

Robèrt Guérain volgde opleidingen aan het Grafisch Lyceum Utrecht en de Akademie voor Kunst en Vormgeving ‘s-Hertogenbosch. Met ondertussen ruim veertien jaar ervaring in de creatieve sector op het gebied van kunst en visuele communicatie als ondernemer onder zijn eigen naam. Robèrt visualiseert ideeën, concepten en structuren. Vooral door deze direct te tekenen, stift in de hand! Hierbij gaat het om het verkrijgen of overdragen van inzicht. Robèrt is niet alleen tekenaar, maar ook strategisch en conceptueel sterk. Creativiteit is voor hem een middel om informatie én communicatie helder te krijgen.

Als visueel consultant binnen Expeditie Klantgeluk zet hij dit middel hands-on in om de overtreffende trap van klanttevredenheid te realiseren.

Expeditie Klantgeluk

Met Expeditie Klantgeluk is het onze ambitie om de bouwstenen van klantgeluk te onderzoeken, te delen en te creëren. Het is een gezamenlijke reis naar de gelukkige klant die ambassadeur wordt van je organisatie, met als resultaat een hoger rendement. Centraal in onze laagdrempelige benadering staat het gebruik van het Expeditie Klantgeluk Kompas (canvas). Deze integrale methodiek is voor organisaties die op een dynamische manier willen veranderen. Wij begeleiden deze verandering door het faciliteren van workshops/ strategiesessies, te inspireren met presentaties/ keynotes en het geven van advies: www.expeditieklantgeluk.nl

Bereik je met een klantgeluk-strategie betere resultaten?

Wil je antwoord op deze vraag? Daag jezelf dan uit en ga met ons op Expeditie Klantgeluk. We geven je aan de hand van aansprekende voorbeelden inzicht in de bouwstenen van klantgeluk. Ervaar hoe je met klantgeluk de basis legt voor gelukkige medewerkers, vruchtbare klantrelaties en gezonde resultaten. Want een organisatie die zichzelf uitdaagt is alerter en wendbaarder. En dat zijn nu net de dingen die de huidige tijd vraagt. Klantbehoeftes en koopgedrag veranderen. Klanten zijn beter geïnformeerd en worden steeds veeleisender. Technologische en digitale innovaties gaan steeds sneller. Wat leidt tot veranderende bedrijfsmodellen en verkoopkanalen. Wij geloven in succesvolle, waarden gedreven organisaties met betrokken medewerkers en gelukkige klanten! Wil je met je organisatie écht verschil maken, dan heb je meer te doen dan het leveren van goede producten en diensten. Klanten kiezen steeds vaker voor organisaties en merken die vanuit hun missie, visie en heldere waarden, uitzonderlijke klantervaringen en loyaliteit weten te creëren. De klant bepaalt daarbij meer en meer hoe sterk of zwak je organisatie of merk is en of zij hun ervaringen delen als ambassadeur of beïnvloed worden door anderen.