Workshops & Masterclasses

INHOUD

De workshops & masterclasses van 2019 ter inspiratie

10.30 - 12.30 DE NIEUWE SPELER HEEFT DE TOEKOMST

Gezamenlijke beleidsvisie NGF-PGA-NVG

Onthulling van de gezamenlijke beleidsvisie van de drie organisaties. Jeroen Stevens (NGF) en Lodewijk Klootwijk (NVG) presenteren u de gezamenlijke beleidsvisie.

Presentatie onderzoek Ecorys

De economische, ecologische en sociale waarde van golf

Duurzaamheid?

Van een ‘moet-je’ naar zakelijke kansen!
Richard Kooloos, director sustainability ABN Amro

Key-Note Frans Reichardt, de klantenluisteraar

Luisteren naar je klanten doe je met je oren, je ogen, je hoofd en je hart. Luisteren is ook: horen wat je klant niet zegt en niet klakkeloos doen wat je klant wél zegt. Ja, wij willen nóg beter naar klanten luisteren. Zijn verhaal helpt ons Players1st effectieve om te zetten in acties.

13.30-16.45 WORKSHOPS & MASTERCLASSES

3 rondes workshops & masterclasses

Een sterk vernieuwde aanpak van beginnersgolf uit Engeland

Bij afwezigheid van Alaister Spink (Golfpro en onderzoeker) zullen Jelmer van Heek en Ralph Grimnis, beide PGA Golfprofessionals, de ontdekkingen delen die wel leiden tot behoud van nieuwe (dames)spelers. Zet u open voor het nieuwe en vooral succesvolle welkom in golf. De aanpak sluit naadloos aan op de gezamenlijke beleidsvisie van NGF/PGA/NVG.

De echte waarde van golf!

Heavy-weight Dr. Roger Hawkes van The International Golf Federation laat ons zien waar voor golfers de werkelijke waarde van golf m in zit. Hij is verantwoordelijk voor het Golf & Health program van de R&A en de International Golf Federation. .

Teamtraining: het nieuwe succes!

Golfen doen we vrijwel nooit alleen, maar toch voelt het ook niet als een teamsport. Teamsporten vormen hechte teams die lang bij elkaar blijven. Wat kunnen wij hiervan leren en hoe kunnen we dat succes ook in golf toepassen? Het geheim van de kracht van team training die veel verder gaat dan techniek alleen.

Klantenluisteren

Zet het inspirerende verhaal van key-note Frans Reichardt om in acties die u direct kan toepassen op uw club. Frans Reichardt is De Klantenluisteraar. Hij spreekt, inspireert & motiveert met verrassende inzichten, interactie en humor.

Golf als ecosysteem, de basis van iedere golfbaan

Om nieuwe en bestaande golfers vast te houden is een eerste voorwaarde voor succes een goed functionerend eco-systeem van golfclub-golfpro-golfexploitant. Strateeg-in-Uitvoering Victor Vliegenthart treedt op met een voorbeeld club/baan/golfschool die voldoet aan deze criteria.

Players1st voor nieuwe golfers

Het is zaak de nieuwe speler beter te begrijpen om een betere binding te realiseren. Via P1st kunnen wij ontdekken waar de nieuwe golfers naar op zoek zijn en in deze workshop gaan we samen op zoek naar oplossingen die meteen in praktijk gebracht kunnen worden.

span style=”color: #ffffff;”>>

Blije, betrokken en gemotiveerde medewerkers

Medewerkers maken het verschil, ook voor de nieuwe golfer. De arbeidsmarkt kent een structurele schaarste. Hoe gaat u als werkgever uw medewerkers motiveren, blij- en daarmee vasthouden? Ellen Zwart van Randstad weet er alles van.

Medewerkers & Gastvrijheid

Uw team van medewerkers in de juiste flow krijgen voor de ideale gastvrijheid. Gastvrijheidsspecialist Haike Blaauw (directeur FNRS) gaat met u en uw medewerkers aan de gang en inspireert u waarmee u uw medewerkers kan inspireren.

Motiveren & behouden horecamedewerkers

Het clubhuis is de huiskamer van iedere golfbaan. De steeds schaarser wordende medewerkers spelen hier de belangrijkste rol om uw leden en gasten zich thuis te laten voelen. Hoe motiveert u uw medewerkers met als belangrijke bijvangst dat de goeden bij u blijven werken.

Van Marshal naar golfcoach

En dan heb je net je golfbaanpermissie of handicap 54 gehaald, kom je tijdens je eerste golfronde een Marshal tegen die jou direct het gevoel geeft dat je niet welkom bent. Voor velen einde oefening. Janke laat zien hoe het ook kan en hoe je de belangrijke Marshals toegevoegde waarde kan geven in relatie tot de golfer.

Miss Saxton Rules!

Help! Nieuwe golfregels per 1 januari. De Golfregels zijn toegankelijker gemaakt en het Handicapsysteem zal volgen. (Miss) Christine Saxton zal de wijzigingen op haar geheel eigen wijze toelichten. En ons laten zien hoe wij onze golfers kunnen helpen de nieuwe regels toe te passen.

Baanonderhoud

We zitten in de blessuretijd van duurzaam golfbaanbeheer. De verlenging is bijna over… Door op de juiste parameters te sturen werk je aan de toekomstbestendige golfbaan. Hoe geef je hier als management invulling aan en hoe kom je tot de juiste afspraken? Leer hoe je echt gestalte kan gaan geven aan de transitie naar duurzaam golfbaanbeheer.

16.45 - 17.30 PLENAIRE AFSLUITING

Uitreiking 'Golfbaan van het jaar'

Lachen met.. Jochen Otten

Walking Dinner Party met DJ

En een zeer bijzondere verrassing.. Zorg dat je erbij bent!