Workshops & Masterclasses

INHOUD

14.00-17.30 WORKSHOPS & MASTERCLASSES

3 rondes workshops & masterclasses

1) Golf als ecosysteem, de basis van iedere golfbaan

WORKSHOP:
Om de nieuwe speler vast te houden, is een eerste voorwaarde voor succes een goed functionerend ecosysteem van golfclub-golfprofessional-golfexploitant-golfhoreca. Een balans van gezamenlijk en eigen belang. Neem uw hele team mee!

De workshop wordt verzorgd door Alexander Renders (NGF) en Lodewijk Klootwijk (NVG)

2) Meer aandacht voor gasten door slimme automatisering

MASTERCLASS:
Automatiseer bedrijfsprocessen en laat uw medewerkers doen waarvoor ze zijn aangenomen: Maximale aandacht aan uw gasten geven, hetgeen zorgt voor meer klanttevredenheid, meer medewerkerstevredenheid en uiteindelijk ook voor  beter bedrijfsresultaat. Golfbaan Landgoed Bergvliet laat zien hoe zij de afgelopen twee jaar dit proces heeft aangepakt en wat de gevolgen zijn geweest voor golfbaan, golfschool, shop en horeca.

3) Kansen en bedreigingen van het klassieke clubmodel

WORKSHOP:
In de plenaire sessie heeft Jonas ons laten zien dat er een verschil is tussen de meer actieve en minder actieve leden van de club. In deze workshop gaat hij met u aan de slag om oplossingen te vinden om met name de minder actieve clubleden beter te binden.

Deze workshop wordt verzorg door Jonas Meyer (Deense Golf Federatie)

5) De kracht van het team: dé workshop!

MASTERCLASS:
Een essentiële opdracht binnen leiderschap; een werksfeer creëren waar iedereen zich veilig voelt, toegevoegde waarde heeft en blij van wordt.

De waarde en kracht van uw team is echter niet los te zien van (organisatie) strategie, consumentenvraag, markt en leiderschapsvisie. Daarover gaat Stan Stolwerk graag met u in gesprek “Aan de slag dus”.

Deze interactieve masterclass wordt verzorgd door Stan Stolwerk (directeur bestuurder van NKC & Campercontact)

6) Verbinden om samen te scoren

WORKSHOP:
Verbinden is het ultieme middel om golfers te behouden. Daarom zijn human skills, die hiervoor nodig zijn, toegevoegd aan de KSS (NGF, NVG, NOC NSF) van de golfprofessionals en aan de toetsing. Voor eigenlijk alle medewerkers op golfbanen zou het kunnen ‘verbinden’ een basisvaardigheid moeten zijn.

Deze workshop wordt verzorgd door Wiebe Giesen (PGA Holland)

7) Het grote potentieel in golf: vrouwen! Succes story Love.golf (Engelstalig)

WORKSHOP:
Met een vernieuwde aanpak, meer dames op de baan! PGA Golfprofessional Alastair Spink gaat in deze workshop aan de slag om te laten zien wat dames spelers aantrekt en hoe ze behouden blijven in golf. Zijn aanpak sluit naadloos aan op de gezamenlijke visie van NGF, PGA en NVG.

Deze workshop wordt verzorgd door Alastair Spink (founder Love.golf)

9) Kansen en succesverhalen door duurzaamheid

MASTERCLASS:
Duurzaam golfbaanbeheer levert vele kansen op. Exploitanten krijgen veel beter inzicht in de zwakke en sterke kanten van de organisatie, waardoor gestructureerder en kostenefficiënter gewerkt kan worden. Koert en Niels bieden u tools voor duurzaam golfbaanmanagement en een gezonde bedrijfsvoering.

Deze masterclass wordt verzorgd door Koert Donkers en Niels Dokkuma (NGF)

10) Succesverhalen met Players 1st

MASTERCLASS:
De banen die succesvol zijn geweest door het gebruik van Players 1st in 2019 gaan hun succesverhalen met u delen. Zeer leerzaam voor iedere golfbaan/club/school/. Hoe de NPS te verhogen. Welke acties werken wel, welke niet?

Deze masterclass wordt verzorgd door Floris van Imhoff (NGF)

11) De startende golfer op mijn golfbaan

MASTERCLASS:
Veel nieuwe golfers ieder jaar, maar waarom haken er zo veel af? Jaco en Lisa nemen je mee in de reis die een nieuwe golfer maakt en geven je tips om morgen mee aan de slag te gaan.

Deze workshop wordt verzorgd door Jaco Schippers en Lisa van Kampen (NGF)

4) Een tevreden medewerker = een tevreden gast

MASTERCLASS:
De medewerker is een van de belangrijkste schakels tussen een goede bedrijfsvoering en een optimale gastbeleving. Hoe zorgt u er als werkgever voor dat uw medewerkers tevreden zijn en gemotiveerd blijven? Antwoord op uw vragen over HR/CAO, wet- en regelgeving, maar ook de WAB (Wet Arbeid in Balans).

Deze masterclass wordt verzorgd door Suzan Kroes (HR-adviseur bij Het Rijk Golfbanen, lid cao-commissie NVG)

8) #Sterkteam

MASTERCLASS:
Een sterk TEAM is niet zomaar een groep maar een synergie: 1+1=3 principe (Together Each Achieves More). Greenkeeping is vaak letterlijk en figuurlijk ver verwijderd van het clubhuis. Bij de kennissessie van de NGA hoor je hoe je integratie kunt stimuleren en wat de voordelen daarvan zijn.

Deze masterclass wordt verzorgd door Jannes Landkroon (voorzitter NGA)

12) Kansen om golfers te activeren en stimuleren

MASTERCLASS:
Het nieuwe wereld handicapsysteem, de app GOLF.nl en het starttijdenplatform bieden grote kansen om golfers te activeren. Janke en Christine leggen uit hoe je deze vernieuwingen optimaal kan benutten.

Deze workshop wordt verzorgd door Janke van der Werf en Christine Saxton (NGF)

13) Hoe integreren we professionals in de club/onderneming?

WORKSHOP:
Samen kijken hoe we één organisatie kunnen vormen vanuit een win-win situatie. Met praktische en gemakkelijk implementeerbare oplossingen die u direct kunt toepassen. Frank of Jim kunnen goede ideeën bij de juiste stakeholder
bespreekbaar maken.

Deze workshop wordt verzorgd door Frank Kirsten en Jim van Heuven van Staerelink (PGA Holland)

17.30 - 18.00 PLENAIRE AFSLUITING

Lachen met.....

18.00 Borrel met DJ