Sprekers

Hieronder kunt u de presentaties downloaden van de 2019 editie van sprekers die daarvoor toestemming hebben gegeven.

Gezamenlijke visie NGF, PGA, NVG (+ ontwikkelilngen golfbranche)

Presentatie: Gezamenlijke visie

Key-Note Frans Reichardt, de klantenluisteraar

Frans Reichardt is De Klantenluisteraar. Hij helpt bedrijven te werken aan blije klanten en betere resultaten. Hij stimuleert organisaties en hun medewerkers de klant als uitgangspunt te nemen voor hun denken en doen en goed te luisteren naar the voice of the customer.
Frans Reichardt genoot een brede opleiding in marketing, reclame, PR en voorlichting. Als De Klantenluisteraar is hij actief als spreker, trainer/coach & adviseur op het gebied van klantgerichtheid, klanttevredenheid, klantloyaliteit, klantwaarde, customer experience en customer centricity. Hij is een enthousiast en humoristisch spreker. Hij inspireert en motiveert. Hij spreekt in heldere taal en weet zijn boodschap bij een breed publiek indringend over het voetlicht te brengen.

Presentatie: Bring back that loving feeling

Christine Saxton

Christine Saxton is 9 jaar werkzaam bij de NGF en haar functie is manager Regels en Handicapping. De afgelopen tijd heeft zij met haar collega’s en vele vrijwilligers er voor gezorgd dat de nieuwe golfregels zijn vertaald, alle regelboeken zijn herzien en dat de clubs zijn klaargestoomd voor de nieuwe golfregels. Op het programma staat nog een World Handicap System die in de nabije toekomst van start zou gaan. Beide zorgen voor meer begrijpelijkheid en toegankelijkheid rondom de golfsport. Christine gaat graag in gesprek over deze onderwerpen op het Nationaal Golf Congres.

Presentatie: Miss Saxton Rules!

Janke van der Werf

Janke van der Werf is bij de NGF verantwoordelijk voor seniorengolf en marshalling. Zij geeft sinds 2012 workshops aan clubmarshals, caddiemasters en receptiepersoneel. De 100e workshop is al weer geweest. Tijdens de workshops maakt zij de deelnemers zich bewust van hun rollen en oefenen zij in het vervullen van de soms lastige praktijksituaties. Bent u zich al bewust van de meerwaarde van de marshals voor uw club of baan? Zo nee, kom dan naar de workshop en ontdek het zelf!

Presentatie: Van Marshal naar Golfcoach

Roger Hawkes

Dr. Roger Hawkes, van The International Golf Federation laat ons zien waar voor golfers de werkelijke waarde en het belang van golf in zit. Hij is verantwoordelijk voor het Health program van de R&A & The International Golf Federation. Dr. Roger Hawkes zal het thema 'Golf & Gezondheid' bespreken.

Presentatie: The Golf and Health Project

Presentatie: De echte waarde van golf!

Koert Donkers & Niels Dokkuma

Koert Donkers en Niels Dokkuma, werkzaam op de NGF-afdeling Duurzaam beheer & Agronomie, brengen bezoeken aan golfbanen en -clubs ter ondersteuning richting duurzaam beheer. Door combinatie van uitgebreide praktische ervaring en theoretische kennis nemen ze je als management mee hoe hierin echt toekomstbestendig te werk te gaan. Graag vernemen ze ook welke uitdagingen daarbij door jou ondervonden worden.

Presentatie: Baanonderhoud

Handboek Kwaliteit golfbanen

Floris van Imhoff

Binding nieuwe golfers optimaliseren met Players1st.
De nieuwe speler beter begrijpen om een betere binding te realiseren. Via P1st kunnen wij ontdekken waar de nieuwe golfers naar op zoek zijn en hoe dat in de customer journey ingepast kan worden. In deze workshop gaan we samen op zoek naar oplossingen die meteen in de praktijk gebracht kunnen worden.

Presentatie: The voice of golfers

Victor Vliegenthart

Victor Vliegenthart werkte de afgelopen jaren als managing partner en consultant bij o.a. Boer en Croon, B&A Groep, Battalion en SterkBestuur. Victor mocht tal van organisaties ondersteunen in het formuleren van strategieën en ambities.

Presentatie: Golf als Ecosysteem, de basis van iedere golfbaan

Ellen Zwart

Ellen Zwart gaat ons alles vertellen over het creëren van blije medewerkers. Medewerkers maken het verschil, ook voor de nieuwe golfer. De arbeidsmarkt kent een structurele schaarste. Hoe gaat u als werkgever uw medewerkers motiveren, blij maken en houden en daarmee langer vasthouden?

Joyce Vastenhouw

Joyce Vastenhouw is specialist motivatie en behoud horeca medewerkers.
''Na jarenlange ervaring en onderzoek ben ik tot het recept gekomen om personeel gemotiveerd te binden. Als vrouw uit een horecafamilie en met interesse voor mens en motivatie snap je waarom ik jou met Rondje Horecapersoneel kan helpen!''

Presentatie: Rondje horecapersoneel

Wiebe Giesen & Sander van Duijn

Wiebe Giese, Headpro & Director of golf, PGA A-professional.
Sander van Duijn, Headpro & Director of golf, PGA A-professional.
Veel teamsporten resulteren in hechte teams die lang bij elkaar blijven. Wat kunnen wij in golf hiervan leren en hoe kunnen we dat succes ook bij ons toepassen? De kracht van teamtraining: Meer dan techniek alleen.
Wiebe & Sander gaan u hier alles over vertellen

Presentatie: Teamtraining het nieuwe succes!