Sponsoren

Ook in 2019 waren vele bedrijven met hun producten en diensten aanwezig op het beursplein om de aanwezigen te informeren, inspireren en te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen ieders vakgebied.

Heeft u vragen over de diverse sponsormogelijkheden, wilt u bij de 2020-editie uw naam binnen de golfbranche versterken en direct in contact komen met de aanbodzijde van golf in Nederland en België?

Neem contact met ons op, of download hieronder het bestand met informatie over de sponsorpakketten die betrekking hebben op de 2019-editie.

Wij zijn bereikbaar via info@nationaalgolfcongres of tel.no. 020-3306103.

HET CONGRES IN 2019 WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 
 

Hieronder meer informatie over de sponsoren van het Nationaal Golf Congres & Beurs 2019.

De Enk Groen & Golf

Om klaar te zijn voor een gezonde toekomst moet het beheer van golfbanen duurzamer gemaakt worden. Dat vraagt om een proactieve houding. Bij de Enk Groen & Golf anticiperen ze graag op trends en ontwikkelingen. Ze is als lunchsponsor verbonden aan het congres. Samen lunchen geeft De Enk de gelegenheid om met u in gesprek te praten over wat ze zien, horen en weten op hun vakgebied. Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen?

Restinn

Wilt u uw golfgasten ook laten overnachten in een vrijstaand hotelhuisje met terras na het spelen van een enerverende ronde op uw baan? Dat kan bij Restinn! Restinn s er op gericht om de golfers (en natuurlijk ook toeristen) naast golfplezier, ook overnachtingsmogelijkheden aan te bieden. Heerlijk dineren in het restaurant van de golfbaan, nog wat napraten over de zojuist gelopen ronde en je alweer verheugen op de ronde van de volgende dag na een welverdiende nacht in een Restinn hotelhuisje.

Smits BV

Met innovatieve wateroplossingen – in zowel de agrarische, industriële, als de golf- en sportsector – wil Smits B.V. bijdragen aan verbetering van het resultaat van haar klanten. Naast irrigatie- en drainageprojecten in binnen- en buitenland zijn koude-warmteopslag en bluswatervoorzieningen belangrijke specialismen. Smits B.V. kan u helpen vanaf het ontwerp en advies tot aan de realisatie en het onderhoud van projecten.

Tagmarshal

Tagmarshal is een digitale tool ontworpen om meer grip te krijgen op de doorloopsnelheid en het tempo van flights op uw golfbaan. Bovendien wordt betere dienstverlening geboden tijdens het golfspel. Het systeem is wereldwijd geaccepteerd en op veel plaatsen in USA en Verenigd Koninkrijk in gebruik genomen met als doel de marshal en het golf management te ondersteunen en de service naar de golfers te vergroten.

Graniet Import Benelux BV

Ook dit jaar weer aanwezig op het congres is Graniet Import Benelux BV te Amsterdam. Graniet Import beschikt over verschillende soorten padmaterialen, zoals Noorse Bestone en Schots Graniet. De Noorse Bestone is zeer geschikt als half verharding voor wandel- en fietspaden alsmede voor parkeerplaatsen en erfverharding.

Paavo

Paavo is voorraadhoudend importeur van diverse gerenommeerde Europese fabrikanten actief in de grond-, weg en waterbouw, infra en groene sector.

Tijdens het congres wordt GrassProtecta graswapening en Kazuba autonome toiletten getoond.

NLadviseurs

Nladviseurs is als partner van de NVG al vele jaren aanwezig bij het Nationaal Golf Congres & Beurs. Guido, Sander en hun collega’s leveren een structurele bijdrage aan de kwaliteit van golfclubs- en banen. Dit doen ze door betrouwbaar, duurzaam en toegankelijk beheeradvies te geven op het gebied van natuur, recreatie en landschap.

Yamaha

Golfplezier is belangrijk voor de spelers, maar ook voor u! De Yamaha Drive2 verhoogt iedereen zijn plezier. De Yamaha Drive² is de meest comfortabele buggy voor de spelers, met het breedste bankje en de beste vering. Het ideale vervoersmiddel op de golfbaan. En door het slim ontworpen kuipwerk is onderhoud gemakkelijk, snel en efficiënt uit te voeren. Yamaha Drive2 – Drive Together!

Paaijmans Balsportafschermingen BV

Paaijmans Balsportafschermingen BV is al ruim 20 jaar de specialist in het ontwerpen en plaatsen van ballenvangers, hekwerken en andere sportafschermingen. Vanwege dit specialisme werkt ze veel samen met golfbaanarchitecten, adviseurs, hekwerk- en nettenleveranciers in binnen- en buitenland.

Golfscooter

De golfscooter is een nieuw en innovatief concept en dé golftrend voor 2019. Golfscooter B.V. is het bedrijf wat in Europa de golfscooters op de markt zet. De golfscooter beschikt over de nodige accessoires om uw middagje golf aangenaam te maken! Golfscooter+ is ontwikkeld voor meerdere doeleinden, zowel voor de verhuur aan de golfers, als het gebruik door de marshalls, greenkeepers, referees en golfpro’s, maar ook voor de caddymaster en het horecapersoneel.

Duchell

Golfgerelateerde producten bestellen? Grote kans dat u bij Duchell aan het juiste adres bent. Het grote groene boek is u waarschijnlijk niet onbekend! Kom langs op de stand van Duchell of ga naar duchell.com.

Heineken

Op zoek naar nieuwe manieren om uw gasten te verrassen? Met BLADE tapt u op de golfclub heerlijk kwalitatief tapbier, rechtstreeks uit de brouwerij. Fusten wisselen is gemakkelijk en het bier is perfect op temperatuur. Uit één fust van 8 liter schenkt u met BLADE circa dertig glazen, schoonmaken is zo gepiept en u betaalt geen installatiekosten. Fijn: BLADE (30 x 50 cm) past overal. Plug-andplay: stekker in het stopcontact en tappen maar!

Inkoopplein

Sligro

Douwe Egberts

Klap Verzekeringen

Engie

Van Happen Containers