Sponsoren

Ook dit jaar zullen vele bedrijven met hun producten en diensten aanwezig zijn op het beursplein om u te informeren, inspireren en te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen ieders vakgebied.

Heeft u vragen over de diverse sponsormogelijkheden, wilt u uw naam binnen de golfbranche versterken en direct in contact komen met de aanbodzijde van golf in Nederland en België?

Download dan nu het bestand, waarin u een overzicht vindt van de verschillende sponsorpakketten. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.

HET CONGRES IN 2018 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 
 

Hieronder meer informatie over de sponsoren van het Nationaal Golf Congres & Beurs 2018.

De Enk Groen & Golf: Lunchsponsor

Vernieuwen in de golfsport. Bij de Enk Groen & Golf vinden we dat noodzakelijk. Om klaar te zijn voor een gezonde toekomst moeten we het beheer van golfbanen duurzamer maken. Dat vraagt om een proactieve houding. Bij de Enk Groen & Golf anticiperen we graag op trends en ontwikkelingen. Daar sparren we over, intern en extern. Wereldwijde ontwikkelingen maken het mogelijk om kennis en kunde uit andere windstreken en sectoren daarin mee te nemen. Zo krijgen we veel input en die vertalen we naar ons specifieke vakgebied. Het resultaat is dat we er allemaal beter en sterker van worden. Het geeft ons energie en plezier om dat samen te doen. Daarom bieden we u deze lunch aan. Samen lunchen geeft ons de gelegenheid om te praten over wat we zien, horen en weten op ons vakgebied. Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen? Op deenkgroenengolf.nl vindt u meer informatie.

Graniet Import Benelux BV

Nieuw dit jaar op het congres is Graniet Import Benelux BV te Amsterdam. Graniet Import beschikt over verschillende soorten padmaterialen, zoals Noorse Bestone en Schots Graniet. De Noorse Bestone is zeer geschikt als half verharding voor wandel- en fietspaden alsmede voor parkeerplaatsen en erfverharding. De Schotse Graniet is prima toepasbaar als wandelpad. Na uitharding van deze materialen ontstaat een zeer stabiele en vlakke wegverharding die weinig onderhoud vergt, aangroei van onkruid hoort tot het verleden.
Klik hier voor de digitale leaflet met daarin meer informatie.

Technische Handelsonderneming C v.d. Pols en Zn. B.V.

Ook aanwezig op de beursplein dit jaar: C. van der Pols & Zn. B.V. Graag laten zij u de E-Z-GO lithium golfkar zien. De geavanceerde technologie in deze kar zorgt ervoor dat u kunt besparen op onderhoud- en energiekosten. Het opladen gaat twee keer zo snel en de accu weegt slechts 22 kg.
Daarnaast laten zij u ook zien hoe u golfkarren kunt monitoren met het uitgebreide Textron Fleet Management systeem. Real-time informatie zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van de status van uw golfkar. Daarnaast wordt ook de reisgeschiedenis en speelsnelheid zichtbaar voor de golfer, en kunnen er tekstberichten en afbeeldingen naar de golfkar gestuurd worden.
Klik hier voor meer informatie.

Yamaha

Yamaha heeft een nieuw model golfkar gelanceerd: de UMX. Deze is voor het eerst te zien in Europa tijdens het congres van 31 januari a.s.
Een van de belangrijkste voordelen van de UMX is de uitgebreide opslagmogelijkheden – met een ruime laadbak aan de achterkant en een opberg vak aan de voorzijde. Het robuuste ontwerp verbetert de prestaties van de UMX op niet-extreem off-road terrein. Een keuze tussen een benzinemotor of een elektromotor zorgt voor de geschiktheid voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.
Nieuwe UMX: de effectieve en productieve toevoeging aan elk personeelsbestand!

Restinn

Wilt u uw golfgasten ook laten overnachten in een vrijstaand hotelhuisje met terras na het spelen van een enerverende ronde op uw baan?
Dat kan bij Restinn! De samenwerking met de NVG is er op gericht om de golfers (en natuurlijk ook toeristen) naast golfplezier, ook overnachtingsmogelijkheden aan te bieden. Heerlijk dineren in het restaurant van de golfbaan, nog wat napraten over de zojuist gelopen ronde en je alweer verheugen op de ronde van de volgende dag na een welverdiende nacht in een Restinn hotelhuisje.
Wilt u weten wat Restinn voor uw golfbaan kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Linda Denekamp (06 8366 0663) of Lex Warmerdam (06 5478 6233).

Duchell

Duchell is de “One Stop Shop” voor elke golfbaan en driving range. Duchell heeft een zeer uitgebreid aanbod van golf gerelateerde artikelen en zoals elk jaar zal het sales team van Duchell aanwezig zijn bij het congres. Loop even langs de stand om te kijken naar hun nieuwe innovaties. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Duchell. Wilt u vooraf al met hen in contact komen, neemt u dan contact met hen op.

Smits B.V.

Protekta

NLadviseurs

Paavo

Paavo is voorraadhoudend importeur van diverse gerenommeerde Europese fabrikanten actief in de grond-, weg en waterbouw, infra en groene sector.
Tijdens het congres wordt GrassProtecta graswapening en Kazuba autonome toiletten getoond.

GrassProtecta® flexibele gras- en grondverstevigingsmatten
Voor de versterking van parkeerplaatsen, golfkar rijpaden, in- en uitritten, kruisingen, bruggen, bermen, verhoogde tee boxen, etc. op gras, die onderhevig zijn aan slijtage door verkeers- of intensieve voetgangersbelasting.

Kazuba™ autonome toiletten voor in de (openbare) groene ruimte
Innovatief selfsupporting systeem waarbij géén riool, water en elektriciteit nodig is. Met inmiddels meer dan 700 installaties, waaronder vele golfbanen, in Europa, maar in Nederland nog een noviteit!

Green Pepper Golf

Green Pepper Golf is een activatiebureau binnen de golfsport. Wij motiveren, stimuleren en activeren golfbaanmanagement en de golfers via concepten die werken!
Tevens zijn wij distributeur van GLFR, de Krachtige promotie voor uw Golfbaan! We zien u graag op onze stand. Dan ziet u wat GLFR voor uw business betekenen kan.

Voor meer informatie, klik hier.

Jean Heybroek

NVG-inkoopplein

Sligro

Jacobs Douwe Egberts

Engie

Sligro is dé foodpartner voor foodprofessionals met een assortiment van ruim 60.000 exclusieve eigen merken en A-merken. Klanten van Sligro profiteren van de grootschalige inkoop van Sligro en deelnemers aan het NVG-inkoopnetwerk profiteren daar bovenop nog van een zeer uniek inkoopvoordeel.
Jacobs Douwe Egberts is al meer dan 250 jaar een begrip in Nederland. Met een breed scala aan kwalitatieve koffieconcepten voor de out of home markt biedt Jacobs Douwe Egberts een passende oplossing voor iedere ondernemer.
Engie is specialist op het gebied van energie in de grootzakelijke markt. Door te kiezen voor energie via het NVG inkoopnetwerk krijgt u toegang tot één van de grootse energiecollectieven van Nederland. Binnen dit collectief wordt optimaal ingespeeld op de bewegingen in de markt. Bovendien gelden er bij de collectieve inkoop een aantal exclusieve aanvullende prijsvoordelen.

Klap

Klap verzekeringen is een assurantiemakelaar met korte lijnen, een grote mate van flexibiliteit, een heldere en efficiënte werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen zij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor zij in staat zijn pro-actief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. Klap biedt u een unieke pakketpolis met de juiste dekkingen, specifiek voor uw branche.

Van Happen Containers

Van Happen Containers stelt reeds decennia lang containers ter beschikking voor het inzamelen van diverse afvalstromen en voert het snel, vakkundig en hygiënisch af, waarna het op de meest milieuvriendelijke wijze verwerkt wordt. Door haar efficiënte manier van werken en landelijke dekking is Van Happen Containers de perfecte partner voor NVG inkoop als het gaat om afvalbeheer.