Sponsoren

Ook in 2019 waren vele bedrijven met hun producten en diensten aanwezig op het beursplein om de aanwezigen te informeren, inspireren en te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen ieders vakgebied.

Heeft u vragen over de diverse sponsormogelijkheden, wilt u bij de 2020-editie uw naam binnen de golfbranche versterken en direct in contact komen met de aanbodzijde van golf in Nederland en België?

Neem contact met ons op, of download hieronder het bestand met informatie over de sponsorpakketten.

Wij zijn bereikbaar via info@nationaalgolfcongres of tel.no. 020-3306103.

HET CONGRES IN 2020 WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

 
 

Hieronder meer informatie over de sponsoren van het Nationaal Golf Congres & Beurs 2020.

De Enk Groen & Golf

Om klaar te zijn voor een gezonde toekomst moet het beheer van golfbanen duurzamer gemaakt worden. Dat vraagt om een proactieve houding. Bij de Enk Groen & Golf anticiperen ze graag op trends en ontwikkelingen. Ze is als lunchsponsor verbonden aan het congres. Samen lunchen geeft De Enk de gelegenheid om met u in gesprek te praten over wat ze zien, horen en weten op hun vakgebied. Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen?

Nladviseurs

Nladviseurs is als partner van de NVG al vele jaren aanwezig bij het Nationaal Golf Congres & Beurs. Guido, Sander en hun collega’s leveren een structurele bijdrage aan de kwaliteit van golfclubs- en banen. Dit doen ze door betrouwbaar, duurzaam en toegankelijk beheeradvies te geven op het gebied van natuur, recreatie en landschap.

Duchell

Golfgerelateerde producten bestellen? Grote kans dat u bij Duchell aan het juiste adres bent. Het grote groene boek is u waarschijnlijk niet onbekend! Kom langs op de stand van Duchell of ga naar duchell.com.

Jean Heybroek BV

Jean Heybroek BV is al jaren verbonden aan de NVG als preffered supplier. Ze is de importeur in Nederland voor de merken Toro en ClubCar. Partner van vele golfbanen in professionele onderhoudsmachines. Ga voor meer informatie over haar aanbod naar jeanheybroek.nl.

Smits BV

Er komt nogal wat kijken bij de waterhuishouding van uw sportvereniging of golfclub. Om te beginnen moet er water voor handen zijn. In sommige gevallen biedt een bronboring uitkomst, ook oppervlaktewater of hemelwater kan een oplossing bieden. Een pompinstallatie zorgt er vervolgens voor dat uw (sport) accommodatie voorzien wordt van de juiste hoeveelheid water. Smits treedt dan ook graag op als partner en helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

GLFR

Mooi nieuws voor alle golfbanen. Tijdens het Nationaal Golf Congres 2020 biedt sponsor GLFR u de kans op een jaar gratis toegang tot GLFR Business ter waarde van € 4.800. U hoeft daarvoor alleen even langs de stand van GLFR te gaan en uw visitekaartje even af te geven. GLFR Business is een webbased platform en optimaliseert de presentatie van uw golfbaan. Uw golfbaan is met GLFR Business altijd up-to-date en helpt u uw business te groeien.

Inkoopplein