AWARDS

Players 1st Awards

Tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs 2019 werden de Players 1st Awards uitgereikt. Onder de vele golfbanen- en clubs die werken met Players 1st werd gemeten wie de beste golfbaan is, wie de beste golfpro is en wie de beste horeca heeft.
Deze awards zijn verspreid over de dag op verschillende momenten uitgereikt.

Golfbaan van het Jaar

De Domburgsche GC is verkozen tot Golfbaan van het Jaar. Uit handen van NGF-president Willem Zelsmann ontving de secretaris van de Zeeuwse golfclub de Players 1st Award.

BUSSUM – NGF president Willem Zelsmann met Rik Alkemade (Domburgsche).  COPYRIGHT KOEN SUYK

Horeca van het jaar

Voor de beste (golf)horeca van het jaar ging de prijs naar de pachters van de Veluwse GC. Haar diensten werden door de leden van de Veluwse als beste beoordeeld. De pachters werden tijdens het Nationaal Golfcongres in het zonnetje gezet en ontvingen van het bestuur van de Veluwse de Players 1st Award.

BUSSUM – De Witte Juffer, De Veluwse Golfclub. COPYRIGHT KOEN SUYK

Golfprofessional van het jaar

De award voor Golfprofessional van het Jaar was, evenals vorig jaar, voor Lee Chapman. Hij mocht de prijs in ontvangst nemen van Ian Randall (PGA’s of Europe). Lee werd geroemd om zijn bevlogenheid, manier van lesgeven en het enthousiasme waarmee hij mensen weet te enthousiasmeren voor de golfsport.

BUSSUM – Ian Randell (CEO van de PGA’s of Europe) met golfprofessional van het jaar, Lee Chapman. COPYRIGHT KOEN SUYK

NVG Award

Tijdens het Nationaal Golf Congres & Beurs wordt ook de NVG Award uitgereikt. Deze award wordt overhandigd aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de ontwikkeling van de golfsport. De laatste award is tijdens de 2017-editie van het congres uitgereikt aan Pieter Aalders. Meer informatie over de award en haar eerdere winnaars kunt u nalezen op de NVG-website.